Lohkokärkeen Suomen Cupissa
18.2.2019 7:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

kuva: Kari Saha Urheilusuomi

Otteluraportti: MuSa - FC Haka 2-0 (0-0)

MuSa ja FC Haka kohtasivat perjantaina Suomen Cupin Ykkösen A-lohkon kärkikamppailun merkeissä Karhuhallissa. Panoksena oli jatkopaikka Suomen Cupissa. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä ja kumpikin sai luotua paikkoja. Ensimmäisellä puoliskolla Hakalla oli ajanjakso, jolloin se pääsi vaarallisesti boksin sisään luomaan paikkoja ja muutaman kerran maali oli erittäin lähelläkin, mutta lopulta MuSa-puolustus ja maalivahti Sami Liuhala pitivät maalin puhtaana.

Toista puoliaikaa ei ehditty pelata kuin kaksi minuuttia, kun Samu-Petteri Mäkelä vei isännät johtoon. Mäkelä tykitti komeasti pallon oikeaan alakulmaan, johon Haka-maalivahti Joonas Immonen ei kerennyt saamaan kättänsä välin. Noin viisi minuuttia tästä Haka oli lähellä tasoittaa, kun Joona Tapani laukoi vapaapotkusta ylärimaan. Tästä hetkeä myöhemmin Samuli Virtanen iski loppulukemiksi 2-0. Virtanen puski komeasti Aleksi Pöntisen kulmapotkusta tulleen keskityksen ohi Immosen. Maali oli Virtasen ensimmäinen MuSa-paidassa!

Sami Liuhala pelasi MuSa-maalilla erinomaisen pelin pitäen maalinsa puhtaana. Mieheltä nähtiin myös muutama hieno torjunta.

Ilta oli hieno Karhuhallissa. Voittoa oli seuraamassa upeat 574 henkilöä, Musan Salama kiittää! Voitolla MuSa siirtyi A-lohkon piikkipaikalle yksinään.

Valmentaja Ulasen kommentti pelin jälkeen:

"Olen erittäin ylpeä joukkueesta. Pystyimme toteuttamaan sovittuja asioita. Haluan uskoa, että nämä tulokset ovat enemmän meidän hyvyyttä kuin vastustajien heikkoutta."

Joukkue siirtyy nyt hiihtoloman viettoon ja palaa takaisin töiden ääreen 25.2. Suomen Cupin viimeinen lohkovaiheen ottelu pelataan 2.3 AC Oulun vieraana.

Kokoonpano vs. FC Haka

#1 Sami Liuhala (mv)

#3 Samuli Virtanen

#5 Verneri Salminen

#6 Jussi Välilä (C)

#10 Sami Rantala (#33 Waltteri Riihimäki)

#11 Samu-Petteri Mäkelä (#4 Ville Vihlman)

#14 Joonas Lakkamäki

#18 Juuso Rantala

#21 Matias Sallila

#27 Aleksi Pöntinen (#17 Arttu Virtanen)

#32 Matias Koskinen (#16 Aleksi Leppänen)


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat