Musan Salamalle lisenssi ykköseen.
9.1.2019 17:47 Uutiset / Edustus

MuSa pelaa ykköstä kaudella 2019

TIEDOTE:

Palloliitto on myöntänyt Musan Salamalle lisenssin Miesten ykköseen.

Päätöksen vaikuttavin osa porilaisen jalkapallon kannalta on, että pelikentäksi on myönteisessä lisenssissä määritelty Porin Stadion. Seura on lähestynyt asiassa Palloliittoa ja pyrkii tekemään voitavansa päätöksen suhteen. Seura aloittaa vuoropuhelun sekä Palloliiton olosuhdepäällikön että Porin kaupungin kanssa välittömästi Musan kentän kehittämistoimenpiteiden osalta.

Palloliitto viestittää päätöksellään futiskansalle viestin että nousu Porin korkeimmalla sarjatasolla pelaavaksi joukkueeksi tarkoittaa MuSalle kasvamista kaikilta osin. Se tarkoittaa kasvamista koko Porin joukkueeksi ja Porin yhteiseksi jutuksi. Teemme kaikkemme siltä osin että pelit pelattaisiin Musan kentällä mutta samaan aikaan seuran, kannattajien sekä joukkueen on varauduttava siihen että joukkue pelaa pelinsä Stadionilla.

Palloliitto lähestyi seuran toiminnanjohtaja Kari Löytökorpea eilsestä lisenssikokouksesta ja yhtään kysymystä, jotka olisivat koskeneet Musan kentän kehittämistä ei puhelinkeskustelussa esitetty.

Ville Ulanen, MuSan päävalmentaja: Päätös on pettymys, sillä on MuSan Wembleyn tunnelma ja miljöö on ainutlaatuinen. Asiasta etsitään positiiviset puolet ja käännetään lopulta voitoksi. Päätös vaikuttaa myös muiden joukkueiden toimintaan Porissa.

Palloliiton uutinen linkissä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miest...

Lisätiedot ja asian kommentointi: toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi 040-762 4618   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat