Pääotsikot

Kausi käyntiin Hämeenlinnassa!


MuSan edustusjoukkue avaa kautensa Tampere-Satakunta Kolmosessa tulevana perjantaina 25.4 Hämeennlinnassa Pullerin tekonurmella. Vastustaja Härmä avasi kautensa jo aikaisemmin, kun TKT oli kotonaan vahvempi 3-0 lukemin. Lue lisää!

Kausiennakko 2014


Jalkapallokausi kolkuttaa jo ovena takana. Nyt voit lukea kattavan kausiennakon tästä!

Alennusta hieronnasta jäsenkortilla


Fysioterapia Voluntas antaa 10% alennuksen 60 min. hieronnasta (normaalisti 40 euroa) kaikille MuSan jäsenkorttilaisille. Tarjous on voimassa toukokuun 2014 loppuun asti. Mahdollisuus myös kinesioteippaukseen ja Fascian-käsittelyyn. Soita ja varaa aikasi 044 751 6196, fysioterapeutti Mirka Väkiparta Ft Voluntas Oy, Teljänkatu 8 C 4 28130. Katso lisää: www.ftvoluntas.fi.

Pallo-Iirot vei voiton kenraaliharjoituksesta


MuSan hyvä toinen puoliaika ei riittänyt pisteille, kun Pallo-Iirot voitti kotonaan 3-2 (2-0). Sami Rantala maalasi vierailijoiden ensimmäisen osuman. Toinen maali kimposi verkon perukoille Iirojen omasta pelaajasta. Lue lisää!

Maalarit valokeilassa


Sami Rantala ja Samu-Petteri Mäkelä ovat molemmat kovia maalintekijöitä. Millä mielellä maalinsylkijät ovat muutama viikko ennen kauden avausta? Lue lisää!

Tutustu Palloliiton Seuraohjelma-sivustoon


Palloliitto on julkaissut seuraohjelma.fi-sivuston, jonka tarkoituksena on palvella kaikkia seuratoimijoita. Sivuilta löydät mm. joukkueenjohtajan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä. Tutustu sivuihin tästä!

Hippo Futiskoulu taas kesäkuussa


Hippo Futiskoulu järjestetään 4-6.kesäkuuta Musan kentällä. Kaikki 7-12-vuotiaat mukaan hauskaan kesäloman avaukseen! Lue lisää!

Ilmoittaudu MuSan Kannustajaksi!


Muistathan liittyä MuSan Kannustajaksi myös vuodelle 2014! Liittyminen ei maksa mitään, vie vain hetken ja kerryttää seuralle myönnettävää tukipottia! Lue lisää liittymisestä TÄSTÄ ja katso opastusvideo omalle S-Kanavalle kirjautumisesta TÄSTÄ!

Matti Santahuhta A-junioreiden valmentajaksi


MuSa saa riveihinsä jälleen huippuvalmentajan, kun Fc Jazzin Ykköseen luotsannut Matti Santahuhta aloittaa A-junioreiden päävalmentajana. Lue lisää!

D-tytöille piirin futsalista kaksoisvoitto

Menestysjoukkue D-tytöt nappasi piirin futsal-sarjasta komeasti kaksoisvoiton, kun MuSan molemmat joukkueet sijoittuivat sarjataulukon kärkeen. Piirisarjan voiton varmisti MuSa1, kun joukkue voitti keskinäisen kamppailun lukemin 5-2. Onnea tytöille!

MuSa etsii juniorivalmentajia

Jos haluat arvokasta kokemusta valmentamisesta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, on Sinulla nyt mahdollisuus liittyä mukaan joukkoon. Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ota yhteyttä tommi.laaksonenmusansalama.fi. MuSa tarjoaa koulutuksen kaikille toimihenkilöilleen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kuntotorni ja MuSa jatkavat yhteistyötään!

Kuntotorni jatkaa MuSan virallisena kuntoilupaikkana. Nyt pääset huippukuntoon ja huippuhalvalla! Lue lisää!

LISÄÄ UUTISIA!


Sivuston tekninen toteutus: Hypermedia Oy