Pääotsikot

Janne Helander CP-jalkapallon EM-kisoissa


MuSan Janne Helander (vasemmalla) edustaa Suomea CP-jalkapallon EM-kisoissa. Kisasivuja voit tarkastella tästä sekä seurata Suomen ja Jannen edesottamuksia.

Härmä kaatui saappaat jalassa


MuSa nappasi kauden 13. voittonsa, kun Hämeenlinnan Härmä kaatui 4-1 (2-0). Niko Vainionpää osui kahdesti ja Sami Rantala sekä Atte Larinen kertaalleen. Lue lisää!

Kuvia Levon leiriltä


Katso kuvia 7-12.7. järjestetystä perinteistestä Levon leiristä, jossa vipelsi ennätysmäärä junioreita Risto Puustisen ja Piracaian valmennuksessa. Lue lisää!

A-juniorit aloittaa syyskauden elokuussa


Matti Santahuhdan johtama a-juniorit kohtaa syyskierroksella uudenlaisen haasteen, kun joukkue lähtee 1.divisioonaan yhtenä ennakkosuosikeista. Lue lisää!

F9-pojat kilpasarjan voittoon Iiro-Cupissa!


Mitä vanhemmat edellä, sitä nuoremmat perässä! Myös MuSan 05-syntyneet pojat voittivat kaikki pelinsä IiroCupissa 7-8.6. Voittajien on helppo hymyillä. Hyvä MuSa!

E10-pojat voittivat Iiro-Cupin!


MuSan 04-synteet pojat ottivat jälleen komean turnausvoiton. Pojat voittivat komeasti kaikki viisi peliään 7-8.6 pelatussa IiroCupissa. Katso tulokset täältä!

Katso kuvia Salamapäivästä!


Salamapäivä keräsi hyvin yleisöä Musan kentälle. Katso otoksia kentältä ja sen ulkopuolelta. Lue lisää!

Pori Futsal palkittiin reiluimpana


Palloliiton vuosittaisessa Futsal Gaalassa Pori Futsal palkittiin Ykkösen Fair Play-joukkueena. Lue lisää!

Alennusta hieronnasta jäsenkortilla


Fysioterapia Voluntas antaa 10% alennuksen 60 min. hieronnasta (normaalisti 40 euroa) kaikille MuSan jäsenkorttilaisille. Tarjous on voimassa toukokuun 2014 loppuun asti. Mahdollisuus myös kinesioteippaukseen ja Fascian-käsittelyyn. Soita ja varaa aikasi 044 751 6196, fysioterapeutti Mirka Väkiparta Ft Voluntas Oy, Teljänkatu 8 C 4 28130. Katso lisää: www.ftvoluntas.fi.

Tutustu Palloliiton Seuraohjelma-sivustoon


Palloliitto on julkaissut seuraohjelma.fi-sivuston, jonka tarkoituksena on palvella kaikkia seuratoimijoita. Sivuilta löydät mm. joukkueenjohtajan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä. Tutustu sivuihin tästä!

Ilmoittaudu MuSan Kannustajaksi!


Muistathan liittyä MuSan Kannustajaksi myös vuodelle 2014! Liittyminen ei maksa mitään, vie vain hetken ja kerryttää seuralle myönnettävää tukipottia! Lue lisää liittymisestä TÄSTÄ ja katso opastusvideo omalle S-Kanavalle kirjautumisesta TÄSTÄ!

MuSa etsii juniorivalmentajia

Jos haluat arvokasta kokemusta valmentamisesta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, on Sinulla nyt mahdollisuus liittyä mukaan joukkoon. Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ota yhteyttä tommi.laaksonenmusansalama.fi. MuSa tarjoaa koulutuksen kaikille toimihenkilöilleen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kuntotorni ja MuSa jatkavat yhteistyötään!

Kuntotorni jatkaa MuSan virallisena kuntoilupaikkana. Nyt pääset huippukuntoon ja huippuhalvalla! Lue lisää!

LISÄÄ UUTISIA!


Sivuston tekninen toteutus: Hypermedia Oy