Pääotsikot

Alennusta hieronnasta jäsenkortilla


Fysioterapia Voluntas antaa 10% alennuksen 60 min. hieronnasta (normaalisti 40 euroa) kaikille MuSan jäsenkorttilaisille. Tarjous on voimassa toukokuun 2014 loppuun asti. Mahdollisuus myös kinesioteippaukseen ja Fascian-käsittelyyn. Soita ja varaa aikasi 044 751 6196, fysioterapeutti Mirka Väkiparta Ft Voluntas Oy, Teljänkatu 8 C 4 28130. Katso lisää: www.ftvoluntas.fi.

MuSa kohtaa Pallo-Iirot kenraaliharjoituksessa


MuSa pelaa harjoituskauden viimeisen ottelunsa Pallo-Iiroja vastaan 17.4 torstaina klo 19.00 alkaen Äijänsuon stadionilla. MuSan kausi Kolmosessa alkaa vain kahdeksan päivän päästä ottelusta, joten viimeiset kuviot on hyvä saada nyt kuntoon. Lue lisää!

Maalarit valokeilassa


Sami Rantala ja Samu-Petteri Mäkelä ovat molemmat kovia maalintekijöitä. Millä mielellä maalinsylkijät ovat muutama viikko ennen kauden avausta? Lue lisää!

Samu-Petteri Mäkelä uusin kiinnitys


Maaliahne hyökkääjä Samu Petteri Mäkelä, 27, on MuSan uusin vahvistus. Mäkelä liittyy joukkueen vahvuuteen Fc Jazzista. Lue lisää!

Tutustu Palloliiton Seuraohjelma-sivustoon


Palloliitto on julkaissut seuraohjelma.fi-sivuston, jonka tarkoituksena on palvella kaikkia seuratoimijoita. Sivuilta löydät mm. joukkueenjohtajan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä. Tutustu sivuihin tästä!

MuSalle kolme uutta pelaajasopimusta


MuSa saa kolme kovan luokan vahvistusta, kun Sami Rantala, Joonas Salo ja Topi Mattila saapuvat joukkueen vahvuuteen. Lue lisää!

Pori Futsalin kausi päättyi kirvelevään tappioon


Pori Futsal kärsi 4 - 5 (3 - 1) tappion LaPo-90:lle kauden päättäneessä ottelussa. Pori Futsal pelaa kuitenkin myös ensi kaudella Futsal Ykkösessä. (Rapo)

Puolustuksen uusi tukipilari


Antti-Pekka Pihlainen on MuSan uusi alakerran tirehtööri. Katso millaisesta miehestä oikein on kyse. Lue lisää!

Hippo Futiskoulu taas kesäkuussa


Hippo Futiskoulu järjestetään 4-6.kesäkuuta Musan kentällä. Kaikki 7-12-vuotiaat mukaan hauskaan kesäloman avaukseen! Lue lisää!

Ilmoittaudu MuSan Kannustajaksi!


Muistathan liittyä MuSan Kannustajaksi myös vuodelle 2014! Liittyminen ei maksa mitään, vie vain hetken ja kerryttää seuralle myönnettävää tukipottia! Lue lisää liittymisestä TÄSTÄ ja katso opastusvideo omalle S-Kanavalle kirjautumisesta TÄSTÄ!

Matti Santahuhta A-junioreiden valmentajaksi


MuSa saa riveihinsä jälleen huippuvalmentajan, kun Fc Jazzin Ykköseen luotsannut Matti Santahuhta aloittaa A-junioreiden päävalmentajana. Lue lisää!

D-tytöille piirin futsalista kaksoisvoitto

Menestysjoukkue D-tytöt nappasi piirin futsal-sarjasta komeasti kaksoisvoiton, kun MuSan molemmat joukkueet sijoittuivat sarjataulukon kärkeen. Piirisarjan voiton varmisti MuSa1, kun joukkue voitti keskinäisen kamppailun lukemin 5-2. Onnea tytöille!

D-tytöt jatkoi mitalien rohmuamista!

MuSan 02- ja 03-syntyneet tytöt nappasivat Eurasta hopeaa kovatasoisesta turnauksesta. Joukkue on kesän aikana kunnostautunut mitalien haalimisessa. Lue lisää!

MuSa etsii juniorivalmentajia

Jos haluat arvokasta kokemusta valmentamisesta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, on Sinulla nyt mahdollisuus liittyä mukaan joukkoon. Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ota yhteyttä tommi.laaksonenmusansalama.fi. MuSa tarjoaa koulutuksen kaikille toimihenkilöilleen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kuntotorni ja MuSa jatkavat yhteistyötään!

Kuntotorni jatkaa MuSan virallisena kuntoilupaikkana. Nyt pääset huippukuntoon ja huippuhalvalla! Lue lisää!

LISÄÄ UUTISIA!


Sivuston tekninen toteutus: Hypermedia Oy