Pääotsikot

MuSa matkaa Loiskeen vieraaksi perjantaina


Nousun Kakkoseen varmistanut MuSa pelaa perjantaina 19.9 kauden viimeisen vieraspelin, kun se saa vastaansa Sääksjärven Loiskeen. Lue lisää!

MuSa kaatoi Fc Tigersin lukemin 3-1


MuSan nousu Kakkoseen sai lopullisen sinetin, kun Fc Tigers kaatui Wembleyllä lukemin 3-1. MuSan maalareina toimivat Tonit Tuuri x2 ja Pyyranta. Lue lisää!

Fc Rauman syysturnauksesta menestystä


MuSan 06-syntyneet pojat (kuvassa) pelasivat Raumalla 7.9. tappiottoman turnauksen voittaen kaikki pelinsä maalierolla 26-2. Myös MuSan 04-pojat voittivat oman sarjansa ja lisäksi toinen 04-syntyneiden joukkue sijoittui kolmanneksi. Onnittelut hienosta menestyksestä!

Ikämiehet SM-kisoissa Kuopiossa


Ikämiehet edustivat MuSan ja Fc Jazzin yhteisjoukkueella Kuopiossa viikonloppuna. Katso tulokset ja pelaajalista! Lue lisää!

E-ohjaajakurssi lauantaina 13.9. klo 10.00


E-valmennuskurssi järjestetään Toejoen kentällä ja seurojentalolla lauantaina 13.9. klo 10-14. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille, jotka eivät vielä ole käyneet valmentajakursseja, mutta haluavat oppia perusasioita junioriohjaamisesta. Etenkin 05-syntyneiden ja nuorempien apuohjaajat ja vanhemmat mukaan! Ilmoittautumiset pekka.valilasermatech.fi. Kurssi on maksuton!

Pori Futsalin valmennusjohto selvillä


Juha Helander (nro 17) palaa takaisin Pori Futsalin valmentajaksi. Lue lisää!

MuSalaisille menestystä PoriCupissa!


MuSalaiset joukkueet menestyivät hienosti laajalla rintamalla PoriCupissa. Lue lisää!

100Palkinnot toimittaa mitalit MuSalle


Kaikki palkitsemiseen tarvittavat pokaalit, mitalit, nauhat, laatat ja lautaset saat edullisesti 100Palkinnoista! Katso lisää nettisivuilta!

Kuvia Levon leiriltä


Katso kuvia 7-12.7. järjestetystä perinteistestä Levon leiristä, jossa vipelsi ennätysmäärä junioreita Risto Puustisen ja Piracaian valmennuksessa. Lue lisää!

A-juniorit aloittaa syyskauden elokuussa


Matti Santahuhdan johtama a-juniorit kohtaa syyskierroksella uudenlaisen haasteen, kun joukkue lähtee 1.divisioonaan yhtenä ennakkosuosikeista. Lue lisää!

F9-pojat kilpasarjan voittoon Iiro-Cupissa!


Mitä vanhemmat edellä, sitä nuoremmat perässä! Myös MuSan 05-syntyneet pojat voittivat kaikki pelinsä IiroCupissa 7-8.6. Voittajien on helppo hymyillä. Hyvä MuSa!

E10-pojat voittivat Iiro-Cupin!


MuSan 04-synteet pojat ottivat jälleen komean turnausvoiton. Pojat voittivat komeasti kaikki viisi peliään 7-8.6 pelatussa IiroCupissa. Katso tulokset täältä!

Katso kuvia Salamapäivästä!


Salamapäivä keräsi hyvin yleisöä Musan kentälle. Katso otoksia kentältä ja sen ulkopuolelta. Lue lisää!

Tutustu Palloliiton Seuraohjelma-sivustoon


Palloliitto on julkaissut seuraohjelma.fi-sivuston, jonka tarkoituksena on palvella kaikkia seuratoimijoita. Sivuilta löydät mm. joukkueenjohtajan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä. Tutustu sivuihin tästä!

Ilmoittaudu MuSan Kannustajaksi!


Muistathan liittyä MuSan Kannustajaksi myös vuodelle 2014! Liittyminen ei maksa mitään, vie vain hetken ja kerryttää seuralle myönnettävää tukipottia! Lue lisää liittymisestä TÄSTÄ ja katso opastusvideo omalle S-Kanavalle kirjautumisesta TÄSTÄ!

MuSa etsii juniorivalmentajia

Jos haluat arvokasta kokemusta valmentamisesta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, on Sinulla nyt mahdollisuus liittyä mukaan joukkoon. Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ota yhteyttä tommi.laaksonenmusansalama.fi. MuSa tarjoaa koulutuksen kaikille toimihenkilöilleen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kuntotorni ja MuSa jatkavat yhteistyötään!

Kuntotorni jatkaa MuSan virallisena kuntoilupaikkana. Nyt pääset huippukuntoon ja huippuhalvalla! Lue lisää!

LISÄÄ UUTISIA!


Sivuston tekninen toteutus: Hypermedia Oy